Personal Branding

AcasăCursuriPersonal Branding

Curs teoretic și practic

Branding-ul personal reprezintă un instrument esențial și deosebit de puternic, deoarece transmite un mesaj direct, clar și relevant despre identitatea ta și despre ceea ce ai de oferit.

Descoperă puterea brandului personal și transformă-ți viitorul!

În era digitală, brandul personal a devenit cheia succesului și o necesitate în carieră și în viața personală.

personal branding
Descriere curs

Brandul personal deschide noi oportunități în dezvoltarea ta personală și profesională, permițându-ți să te diferențiezi și să te remarci într-o piață competitivă.

Este momentul să preiei controlul asupra imaginii tale și să construiești un brand personal puternic și memorabil.

Cursul Personal Branding din cadrul Square Academy este un curs practic care oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-ți promova și gestiona imaginea într-un mod eficient și autentic, atât în mediul online, cât și offline.

 • Vei învăța cum să identifici și să folosești corect instrumentele necesare pentru a-ți construi și promova brandul personal.
 • Vei descoperi cum să-ți conturezi mesajul, să-ți dezvolți prezența online și offline și să-ți creezi o identitate vizuală coerentă și memorabilă.
 • Vei înțelege importanța storytelling-ului și a comunicării autentice, care vor ajuta la crearea unei legături puternice cu publicul tău.
 • Vei identifica punctele forte și punctele slabe, valorile și viziunea brandului tău personal pentru a construi arhitectura brandului tău autentic,
 • Vei învața cum brandul tău te va diferenția de concurența ta și vor aduce către tine doar persoanele și clienții care deja rezonează cu tine.
 • Vei înțelege mai bine cine ești și ce te motivează, astfel încât să-ți poți direcționa cariera într-un mod autentic și plin de sens.
 • Vei construi un brand personal puternic, care te va diferenția și te va ajuta să ieși în evidență în fața angajatorilor, clienților sau partenerilor de afaceri.
 • Vei învăța cum să-ți promovezi eficient brandul personal în mediul online și offline, atrăgând oportunități și conexiuni valoroase pentru viitorul tău.

Vei dezvolta abilități de comunicare puternice, care te vor ajuta să te exprimi clar și persuasiv în fața publicului tău țintă.

Ce este, de fapt, brandul personal?

Este modul în care îți prezinți și îți gestionezi imaginea și reputația în fața publicului. Este cartea ta de vizită, reflectând abilitățile, cunoștințele și experiența ta într-un mod vizibil și impactant.

Prin preluarea controlului asupra imaginii tale publice, te poți asigura că publicul vede imaginea pe care dorești să o vadă, că își amintește de tine și că te percepe ca o autoritate în domeniul tău.

Brandul personal nu este doar despre promovarea ta, ci și despre îndeplinirea visurilor tale și atingerea veniturilor pe care le dorești. Un brand personal puternic, realizat în concordanță cu tine, deschide porți către noi oportunități profesionale și personale și te ajută să-ți transformi pasiunile într-un mod de viață.

Nu mai sta în umbră! înscrie-te acum la cursul de Personal Branding din cadrul Square Academy și descoperă cum să-ți construiești un brand personal de succes, care să-ți deschidă uși către viitorul pe care îl meriți!

Este timpul să iei controlul asupra vieții tale și să strălucești în domeniul tău de activitate!

Cui se adresează

Cursul de Personal Branding este potrivit pentru:

 • Persoanele care doresc să avanseze în carieră:

Dacă vrei să te remarci în domeniul tău și să-ți consolidezi poziția profesională, acest curs este esențial pentru tine. Vei învăța cum să-ți identifici valorile și punctele forte, să comunici eficient și să construiești o prezență puternică atât online cât și offline. Vei obține încredere în propria ta valoare și vei atrage oportunități profesionale de neegalat.

 • Antreprenori și proprietari de afaceri:

Pentru a-ți crește afacerea și a-ți atrage clienți ideali, construirea brand personal autentic este esențială. Acest curs îți va oferi strategiile și tehnicile necesare pentru a-ți defini viziunea de afaceri, pentru a-ți construi o identitate vizuală puternică și pentru a comunica cu impact în mediul online și offline. Vei câștiga încrederea și loialitatea clienților, iar afacerea ta se va diferenția de concurență.

 • Persoane care doresc o schimbare de carieră sau reînnoire profesională:

Dacă simți că este timpul să explorezi noi direcții în carieră sau să-ți reinventezi viața profesională, acest curs îți va oferi instrumentele necesare pentru a face această tranziție cu succes. Vei învăța cum să-ți descoperi pasiunile, să-ți redefinești obiectivele și să te promovezi într-un mod autentic și persuasiv. Vei avea încrederea necesară pentru a-ți urma visurile și pentru a-ți construi o carieră satisfăcătoare.

Indiferent dacă ești o persoană în cautarea unui loc de muncă, student, angajat într-o companie, manager, freelancer, antreprenor …  dacă îți dorești să te dezvolți atât pe plan personal, cât și profesional, acest curs este potrivit pentru tine.

înscrie-te acum și pregătește-te să-ți maximizezi succesul!

Beneficii

Descoperă avantajele pe care le vei obține prin participarea la cursul de Personal Branding:

 1. La Square Academy, cursul de Personal Branding este conceput să ofere o experiență practică și teoretică, cu accent pe construirea unui brand personal autentic și realizarea unui plan de comunicare eficient atât online, cât și offline.
 • Vei lucra la propriul tău plan de personal branding, gata de pus în aplicare la finalul cursului.
 1. Suport continuu în comunitatea Square Academy:
 • Vei face parte dintr-o comunitate dinamică de profesioniști, unde vei putea împărtăși idei, experiențe și provocări.
 • în cadrul comunității vei beneficia de suport și îndrumare constantă din partea experților noștri în marketing și a managerilor de brand personal.
 1. Feedback personalizat și consultanță pentru dezvoltarea abilităților:
 • Primești feedback detaliat și personalizat asupra situațiilor tale specifice în cadrul cursului pentru a-ți ajuta proiectele să aibă succes.
 • Consiliere și consultanță pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a-ți atinge obiectivele.
 • Primești recomandări personalizate pentru a fii la curent cu cele mai recente tendințe și tehnici din industrie.
 • Pe parcursul cursului, vei beneficia de exemple concrete și exerciții practice care îți vor permite să aplici imediat cunoștințele dobândite.
 1. Certificat de participare:

La finalul cursului, vei primi un certificat de participare.

 1. Garanții.

La Square Academy, suntem atât de încrezători în calitatea cursului de Personal Branding încât oferim o garanție de satisfacție fără riscuri.

Dacă, în prima zi de curs, simți că acesta nu îndeplinește așteptările tale și dorești să te retragi, nu trebuie să-ți faci griji. îți vom returna integral contravaloarea taxei de curs.

Credem în calitate și ne asumăm responsabilitatea calității tuturor cursurilor noastre livrate.

Scopul Square Academy este să te susținem în dezvoltarea abilităților tale și să-ți oferim o experiență de învățare memorabilă.

înscrie-te acum la cursul de Personal Branding și vei avea garanția unei experiențe valoroase și satisfăcătoare.

Modulul 1

Descoperirea valorilor tale fundamentale & exerciții practice

 • Esența brandului și elementele cheie ale brandului personal;
 • În acest modul, vei învăța să identifici și să înțelegi valorile tale fundamentale, care reprezintă baza construirii unui brand personal autentic. Vom explora metode eficiente de auto-reflecție și vom înțelege cum valorile tale pot influența felul în care comunici și interacționezi cu cei din jurul tău. Vom răspunde la întrebarea: Ce definește brandul tău personal?
 • Descoperă Identitatea Ta: Cine ești, unde ești acum, destinația ta și drumul către succes.
Modulul 2

Definirea viziunii și obiectivelor tale & exerciții practice

 • Puncte forte, puncte de îmbunătățit, valori, trăsături de personalitate, promisiunea de brand;
 • Arhitectura & Planul Brandului Personal;
 • Canale de comunicare online și offline

 • În acest modul, vei învăța să-ți clarifici viziunea și să-ți stabilești obiectivele pentru viitor. Vom explora tehnici și strategii pentru a-ți construi o direcție clară în carieră și în viață, astfel încât să poți lua decizii informate și să-ți concentrezi eforturile în mod eficient.
Modulul 3

Cunoașterea publicului țintă și a pieței & exerciții practice

În acest modul, vei învăța să-ți identifici publicul țintă și să înțelegi nevoile și dorințele acestuia. Vom explora metode de cercetare de piață și de analiză a concurenței, pentru a-ți putea adapta strategia de personal branding în mod corespunzător și pentru a putea oferi soluții valoroase și relevante.
Modulul 4

Construirea unei identități vizuale puternice & exerciții practice

În acest modul, vei învăța cum să-ți dezvolți o identitate vizuală coerentă și puternică, care să reflecte valorile și personalitatea ta. Vom explora elemente precum designul unui logo personal, culorile și tipografia potrivită, astfel încât să poți crea o imagine de ansamblu care să te reprezinte în mod autentic și memorabil.
Modulul 5

Comunicarea eficientă și construirea unei prezențe online solide & exerciții practice

În acest modul, vei învăța strategii și tehnici de comunicare eficientă, atât în mediul offline, cât și online. Vom explora platforme și instrumente de social media, crearea unui conținut valoros și relevant, construirea unei rețele de contacte și gestionarea unei prezențe online solide, positive și care rezonează cu felul tău de a fi.
Modulul 6

Gestionarea reputației și dezvoltarea continuă a mărcii tale personale & exerciții practice

În acest modul, vei învăța să-ți gestionezi reputația personală și să-ți dezvolți constant brandul personal în timp. Vom explora tehnici de monitorizare a feedback-ului și a reputației online, modalități de creștere a autorității și influenței tale și strategii pentru a-ți menține relevanța și competitivitatea într-o lume în continuă schimbare.

Tarife Pachet

Tarif paricipare
curs

6000 lei 1500 lei

Tarif participare curs & 6 sedințe de Personal Mentorshinp*

7500 lei 2380 lei
6

Ședinte de mentoring

 • În cadrul programului de Personal Mentorshinp, vom lucra împreună pentru a identifica blocajele tale și vom găsi soluțiile potrivite pentru a le depăși. Fie că este vorba de provocări în atragerea clinților/angajatorilor sau de îmbunătățirea performanțelor tale în domeniul tău de activitate, vei avea susținere pas cu pas.
 • Ședințele de Personal Mentorshinp se vor concentra pe dezvoltarea propriilor strategii care să te ajute să atragi potențiali clineți sau angajatori de calitate și să obții rezultatele dorite. Vom explora metode inovatoare și tehnici eficiente care să se potrivească situației tale specifice.
 • În plus, vei înțelege importanța construirii unei prezențe online puternice și îți vom oferi ghidaj pentru dezvoltarea brandului tău personal în domeniul tău de activitate alături de specialiști în marketing. Vom aborda strategii de Marketing și Remarketing adaptate nevoilor tale, pentru a-ți maximiza impactul în piață.

Timp de 6 săptămâni, vom forma o echipă puternică și concentrată pe obținerea rezultatelor dorite, oferindu-ți suportul și expertiza necesară pentru a-ți dezvolta.

Înscriere până la data de:

Detalii de organizare
Durată: 5 zile (12 h)
Locație:  Online
Locuri limitate: maxim 30 de persoane

Pentru mai multe detalii

METODE DE PLATĂ:

Newsletter

Abonează-te la Newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi cursuri și ebook-uri.

Nu am reușit să vă abonăm. Vă rugăm să încercați din nou.
Te-ai abonat cu succes.
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
Programează o ședință
WhatsApp Icon
Phone Icon